Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2

 

Van 2 tot en met 8 juli 2011 in de strandjutter 208 verbleven. Echt geweldig! Huisje is van alle luxe voorzien en de tuin is super: mooie tuinmeubilair, lekker prive en fantastische bbq.

Uiteraard hebben we niet heel de week in het huisje gezeten en hebben we met de auto, op de fiets en wandelend het eiland verkend. Leuke en gezellige plaatsjes, uiteraard allemaal in de buurt, mooie duinen en strand en er is zelfs ook nog een bos.....

We hebben ook een ochtend regen gehad, maar die tijd hebben we lekker in het zwembad van Boomhiemke doorgebracht.

Kortom Ameland is echt een aanrader en dan zeker in combinatie met de Strandjutter 208!!!

Groet,

Arno, Mariska en Meike Vermeulen

fam. Vermeulen - 10-07-2011 - 09:59

Een heerlijk huisje op Ameland. Schitterend weer , veel op het terras gezeten . , naar het strand geweest. sávonds barbecue en tot laat buiten .Ook bij de Tante An ( aanrader) gegeten. Uniek voor mei.
Huisje ligt uitstekend bij de hei en de duinen . Boomhiemke heeft zwembad en heerlijk eten (snackbar en restaurant). Het huisje is luxe. oa bubbelbad.groot terras, barbecue, Maar het mooist is toch de ligging.
We hebben 2 weken echt genoten en we gaan volledig uitgerust en weer zin in het werk terug naar Amsterdam.Tot volgend jaar

Simon Trouw &Esther &kids - 05-06-2011 - 14:12

Erg genoten van het mooie huisje .Vooral van het plekje tussen de duintjes.Vorig jaar ook al in strandjutter 208 gelogeerd. Het ligt ideaal met eigen ingang naar de duinen of het dorp. veel gefietst. prachtig zomerweer gehad.Lekker gelegen op de ligbedden.Een heerlijk groot terras. Echt vakantie op een heerlijk eiland.We komen zeker terug. We zijn eigenlijk na 2 weken vakantie verliefd geraakt op dit huisje.We vinden het leuk dat het goed bijgehouden wordt en zonodig verbeterd.

Rob de Wit en gezin (2 kleintjes) - 24-09-2010 - 11:29

Wij hebben het afgelopen weekend met heel veel plezier doorgebracht in het fantastische huisje "Strandjutter 208". Het is ons zo goed bevallen dat we vaker terurg gaan komen! Een echte aanrader voor iedereen die van luxe en de nodige rust houdt!

Marc - 09-11-2009 - 19:38

 

Helaas ons laatste dagje hier. Erg mooi huisje: trekt veel bekijks van langskomende wandelaars en fietsers. Iedere dag konijntjes in de tuin.

Peeters - 03-05-2009 - 12:35


Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2